Styrelsen Informerar – 161105

Hej Alla!

Nedan kommer lite ny information ifrån Styrelsen.


NY TVÄTTMASKIN

Enligt beslut från årsstämman så har en ny tvättmaskin beställts. Denna nya maskin kommer att installeras i december. När maskinen är installerad och tagen i bruk kommer det helt enkelt finnas 3 maskiner tillgängliga när tvättstugan bokas.

ELEMENT

Nu när kallare tider nalkas så är det skönt med varmt inomhus. Om du upplever problem med värmen i din lägenhet så kontaktar du vår tekniska förvaltare, Energibevakning. Föreningen tar kostnaden för detta besök. Energibevakning kan du ringa till på telefonnummer: 08-647 66 10.

LUKT

Om du upplever att det efter stamspolningen börjat lukta avlopp hemma kontaktar du entreprenören som utförde uppdraget, Relita. Berätta att du bor i brf Tornsvalan Aspen i Aspudden samt adress och beskriv ditt problem. Kontaktuppgifter Relita: 0771-103 500 eller info@relita.se

AVLOPPSBEKYMMER

I källaren på Sigurd Rings gata 7, finns sedan stambytet (1999) ett duschrum. Vid flera tillfällen har avloppsvatten tryckts upp genom golvbrunnarna i detta rum. Vi har anlitat en firma som har påbörjat en undersökning av avloppsstammarna i källaren för att ta reda på orsaken till detta problem.


Väl mött!

/Styrelsen

Comments are closed.