Styrelsen Informerar – 161201

Hej Alla!

Nedan kommer lite ny information ifrån Styrelsen.


BRANDVARNARE

Har du en brandvarnare? Fungerar den? Vi vill uppmuntra alla boende i föreningen att kolla att brandvarnaren fungerar. Den här tiden på året tänder vi generellt fler levande ljus än vanligt. Detta betyder att brandrisken ökar. Ett bortglömt ljus kan få förödande konsekvenser. Att då ha en fungerande brandvarnare är oerhört viktigt. Behöver du hjälp att testa din brandvarnare eller byta batterier i den, kan du kontakta styrelsen på info@brftornsvalanaspen.se

ELEMENT – Favorit i repris

Nu när kallare tider nalkas är det skönt att ha varmt inomhus. Om du upplever problem med värmen i din lägenhet så kontaktar du vår tekniska förvaltare, Energibevakning. Föreningen tar kostnaden för detta besök. Energibevakning kan du ringa till på telefonnummer: 08-647 66 10.

TACK!

Ett stort tack för engagemanget vid städdagen. Det var kul att det var så stor uppslutning. Vi fick mycket gjort eftersom alla kämpade på riktigt bra


Väl mött!

/Styrelsen

Comments are closed.