Styrelsen Informerar – Städdag, Årsstämma mm.

Hej!

Här kommer lite info ifrån Styrelsen:

 


 STÄDDAG

Välkomna till föreningens vårstädning söndagen den 6:e maj. Vi samlas på gården kl 10:00. Det bjuds på korv och fika. Anmälningslistorna anslås inom kort i trapphusen. Skriv upp de antal närvarande samt ev. specialkost.


 ÅRSSTÄMMA, MOTIONER OCH LEDAMÖTER TILL STYRELSEN

Föreningens årsstämma kommer att äga rum den 28:e maj klockan 18:00. Lokalen är enligt gammal tradition cykelrummet på Sigurd Rings gata 5.

Det är även dags att fundera på om du vill skicka in en motion till årsstämman. Digital mall finns på föreningens hemsida under fliken Årsstämma. Pappersvarianten av mallen kommer att inom kort finnas i trapphusen vid anslagstavlan. Undrar du mer runt motioner, årsstämma och liknande kan du mejla din fråga till info@brftornsvalanaspen.se

Till styrelsen kommer det i år att finnas lediga platser att fylla. Vill du vara med och förvalta, påverka och jobba för föreningen och dess medlemmars bästa? Anmäl ditt intresse till samma mejladress som ovan eller meddela valberedningen. Du kan också nominera någon du har förtroende för.


OMDRÄNERING TORSTEN ALMS GATA 14-16

I juli dränerar vi om TAG 14 -16. Samma firma som genomfört arbetet på SRG 5 och 7 kommer att få förtroendet även denna gång. Undrar du något om dräneringen? Mejla på styrelsemejlen.


 TRAPPHUSEN

På förekommen anledning påminner vi återigen igen om att barnvagnar, cyklar och liknande INTE får ställas i trapphuset.
Rollatorer är undantagna. Trapphusen är utrymningsvägar och städningen försvåras.


 

Väl mött!

/Styrelsen

 

 

Comments are closed.