Styrelsen Informerar – 170410

Hej!

Nedan följer lite ny information ifrån styrelsen:

Rensning

På städdagen, den 23:e april, kommer vi att rensa ur våra källar- och vindsgångar på saker och prylar. Alla gemensamma utrymmen såsom trapphus, förrådsgångar, vindsgångar och källarutrymmen skall hållas fria. Allt som inte är märkt med namn och datum för bortflytt, kommer att slängas. Styrelsen vill alltså påminna om att de gemensamma ytorna vi har inte är till för långtidslagring av personliga saker.


 

Motioner till årsstämman

Har du förslag på hur vi kan förbättra, förändra eller förnya något i vår förening. Skriv en motion. Motionsmall kommer i vanlig ordning att hänga vid anslagstavlan i varje port. Lämna in i styrelsens brevlåda på SRG5 senast den 30:e april. Du kan också skriva en motion och mejla den till info@brftornsvalanaspen.se. Motionsmall i digitalt format hittar du på föreningens hemsida under fliken Årsstämma. www.brftornsvalanaspen.se. Årsstämman kommer att hållas klockan 18:00 den 22:a maj i cykelrummet på SRG5. Mer info i separat uppdatering.


 

Påminnelse om städdagen

Klockan 10:00-14:00 den 23: april samlas vi vid lekplatsen. Korv och kaffe kommer att serveras. Anmäl dig på någon av lapparna i portarna så vi kan beräkna åtgång av livsmedel. Och som vanligt går det bra att slänga sina grovsopor i containern efter städdagens slut. I mån av plats. Dock ej farligt avfall såsom sprayburkar, elskrot och däck.

 

Väl mött!

/Styrelsen

Comments are closed.