Vårstädning 2017

vårstädning2017

Klockan 10:00-14:00 den 23: april samlas vi vid lekplatsen. Korv och kaffe kommer att serveras. Anmäl dig på någon av lapparna i portarna så vi kan beräkna åtgång av livsmedel. Och som vanligt går det bra att slänga sina grovsopor i containern efter städdagens slut. I mån av plats. Dock ej farligt avfall såsom sprayburkar, elskrot och däck.

På städdagen, den 23:e april, kommer vi även att rensa ur våra källar- och vindsgångar på saker och prylar. Alla gemensamma utrymmen såsom trapphus, förrådsgångar, vindsgångar och källarutrymmen skall hållas fria. Allt som inte är märkt med namn och datum för bortflytt, kommer att slängas. Styrelsen vill alltså påminna om att de gemensamma ytorna vi har inte är till för långtidslagring av personliga saker.

Vi ses!

/Styrelsen

Comments are closed.