Styrelsen Informerar – 180618

Omdränering

Veckan som börjar med måndagen den 25 juni (v26) börjar omdräneringen av Torsten Alms gata 14-16. Likt föregående år är det Gräv och Dränering i Stockholm AB som fått uppdraget. Arbetet kommer att pågå från klockan 09:00 till ca 18:00 på vardagar. Någon av veckorna kommer arbetet stå still pga semester. Om du har frågor gällande arbetet besvaras dessa bäst av entreprenören. Jesper Velin når en på 070-444 57 51.

 

Byteshylla

Har du ett par skor du inte tycker om längre, eller ett par rullskridskor? Kanske har du lagt ett 10.000-bitarspussel för många gånger? Söker du en god bok eller en mössa? I cykelrummet på Sigurd Rings gata 5 (där en också hämtar matavfallspåsarna) kommer en byteshylla etableras. Har du något du vill bli av med kan du lägga saken i byteshyllan. Märk din bytessak med datumet den du lade dit den. Vi hoppas det funkar.

 

Frågor

Undrar du över något, har synpunkter eller rent av har en idé så kontaktar en styrelsen lättast via info@brftornsvalanaspen.se

 

Håll trapphusen fria. Inga barnvagnar, cyklar eller liknande får parkeras där. Rollatorer undantagna.

 

/Styrelsen

Comments are closed.